repertoire blind date

Wij ontvangen nogal eens de vraag: “wat spelen jullie zo op een avond?”

Het antwoord dat we het liefst zouden geven is eigenlijk: “geen idee!”. Natuurlijk kan je zo’n antwoord niet geven maar bekijk het eens als volgt:

Blind DATE is een coverband die niet werkt niet met een vaste repertoirelijst, maar de nummerkeuze steeds weer afstemt op het moment. Elk optreden is anders en vraagt om een andere opbouw. Een dampende feesttent vraagt meestal om een iets andere aanpak dan een intieme bruiloft. Gelukkig kunnen we terugvallen op een repertoire van een slordige 300 nummers uiteenlopend van nummers uit de Seventies tot het repertoire van nu. Wekelijks wordt daar aan gewerkt om het nóg uitgebreider, actueler en vooral leuker te krijgen. Elk nummer uit ons repertoire kan op elk willekeurig moment gespeeld kan worden, maar het is afhankelijk van de sfeer of dat ook gebeurt. Hetzelfde geldt voor verzoeknummers: het kan zijn dat we deze op het moment dat deze aangevraagd wordt, gespeeld wordt. Maar het kan voor hetzelfde geld nog even duren.

Om een klein idee te geven van wat voor soort repertoire er gespeeld kan worden tijdens een optreden, hierbij een klein aantal artiesten waarvan we nummers in van ons repertoire hebben zitten:

Davina Michelle, Dua Lipa, John West,  Liquido, Mooi Wark, Golden Earring, Frans Duijts, Anita Meyer, Tina Turner, Kane, André Hazes, Anouk, Queen, De Toppers, Guus Meeuwis, Mark Ronson, Abba, Joan Jett, Dolly Dots, Gustavo Lima, Jennifer Lopez, Jan Smit, Gerri Helliwel, Snollebollekes, AC/DC, U2, Robin Thicke, The Black Eyed Peas, Hermes Houseband, Jan biggel, Flemming, Kriss Kross Amsterdam, Antoon, Snelle, Jonas Brothers, George Ezra, Rutgher van Barneveld, Django Wagner, John de Bever, Wolter Kroes, Mart Hoogkramer, Donnie, Tino Martin, Miss Montréal , Maan, Goldband, Miley Cyrus, Jannes, K3 (als het echt niet anders kan) en nog vele anderen!

Bovenstaande opsomming is verre van compleet, en we pretenderen echt niet dat we elk bekend nummer kunnen spelen, maar we beschikken over meer dan genoeg repertoire om elk feest te doen slagen! Maar wat nog belangrijker is: we kunnen erg goed inschatten wanneer we welk nummer kunnen spelen. En dat is volgens ons nog veel belangrijker dan een vermelding van welke nummers we zouden kunnen spelen. Een kok van een vijfsterrenrestaurant vraag je over het algemeen ook niet naar de individuele ingrediënten, maar geniet je van het eindresultaat van zijn kookkunst. Zoiets is het bij Blind DATE ook, maar dan net anders.  Zijn er bepaalde nummers die persé niet gespeeld mogen worden: laat het ons voor aanvang van het optreden weten en wij houden daar rekening mee. En laat je voor de rest verrassen! Succes verzekerd!